ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2024

Η Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ. Αμαρουσίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για την  παροχή ποιοτικής κατάρτισης και την κατάλληλη προετοιμασία των σπουδαστών, προκειμένου να αποκτήσουν τα εφόδια για την ένταξη τους στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, υπέβαλε και φέτος σχέδιο κινητικότητας Erasmus+ στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 1 – Κινητικότητα Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση KA1, με την πεποίθηση ότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας Erasmus+ προσφέρουν πολλές εμπειρίες και να αναβαθμίσουν την επαγγελματική προοπτική των σπουδαστών που συμμετέχουν σε αυτά.

Το σχέδιο αναφέρεται σε περίοδο πρακτικής άσκησης 14 ημερών δύο ροών για σπουδαστές/σπουδάστριες των ειδικοτήτων Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού και Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων.

Ο κωδικός του σχεδίου είναι 2024-1-EL01-KA122-VET-C89F4707 και έχει τίτλο:Καινοτόμες δράσεις πρακτικής άσκησης με όραμα το επαγγελματικό μέλλον σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πλαίσιο”.

Τα αποτελέσματα για τα εγκεκριμένα σχέδια κινητικότητας του 2024 αναμένονται να ανακοινωθούν από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού (Ι.Κ.Υ.) το καλοκαίρι.