ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BAZAAR

Με χαρά σας προσκαλούμε στο καλοκαιρινό Bazaar το οποίο διοργάνωσαν οι σπουδαστές/τριες των τμημάτων Β1 και Β2 της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 16:00 – 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του κτιρίου του ΔΙΕΚ Αμαρουσίου.

Στο Bazaar θα εκτεθούν και θα πωλούνται σε προσιτές τιμές σε όλους δημιουργίες των σπουδαστών/τριών των τμημάτων Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του Β’ εξαμήνου, του τμήματος Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων του Δ’ εξαμήνου και του τμήματος Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων του Β’ εξαμήνου.

Τέλος, οι σπουδαστές/τριες του τμήματος Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής του Β’ εξαμήνου, ετοίμασαν με μεράκι ένα μικρό κέρασμα για όσους επισκεφθούν το Bazaar!

Την αφίσα του Bazzar δημιούργησαν η σπουδάστρια Μαγγιώρη Ιωάννα και ο σπουδαστής Καρανικολής Γεώργιος-Παναγιώτης του τμήματος Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων του Β’ εξαμήνου.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε για την έμπνευση, την πρωτοβουλία και την υποστήριξη, τους εκπαιδευτές/τριες Δήμιζα Σταματίνα, Σακελλαρίου Δήμητρα, Καρτσωνάκη Ιωάννη, Χιόνη Γεωργία, Λασκαρίδη Σωτήριο και Νάκο Δημήτριο και πρωτίστως όλους τους σπουδαστές των παραπάνω τμημάτων για τη συμμετοχή τους και την υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής.