ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΕΚ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ 27 ΚΑΙ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές και σπουδαστές του ΙΕΚ Αμαρουσίου, ότι σήμερα και αύριο 27 και 28 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων και δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο αναπληρώσεων, τα μαθήματα των δύο αυτών ημερών, αλλά και των δύο προηγούμενων, 25 και 26 Ιανουαρίου κατά τις οποίες υπήρξε αργία, θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως (σύγχρονα ή/και ασύγχρονα) κατ’ επιλογή του εκπαιδευτή του κάθε μαθήματος.

Οι αναπληρώσεις θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν ήδη λάβει με emails οι εκπαιδευτές, οι οποίοι θα ανακοινώσουν με ευθύνη τους στην πλατφόρμα OpenEclass τον τρόπο και το χρόνο (εφόσον πρόκειται για σύγχρονη μέθοδο τηλεκπαίδευσης) διενέργειας αυτών.

Για τη λήψη των παρουσιών των σπουδαστών στα μαθήματα, ισχύει ότι:

Αν το μάθημα πραγματοποιηθεί με σύγχρονη τηλεκπαίδευση (webex, zoom κλπ), το μάθημα θα γίνει την ημέρα και ώρα του προγράμματος και θα συμπληρωθεί και θα αποσταλεί με email στη γραμματεία του ΙΕΚ  το σχετικό έντυπο απουσιών, αυθημερόν.

Αν το μάθημα πραγματοποιηθεί με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (OpenEcalss), θα αναρτηθεί εργασία μαθήματος μέσω της πλατφόρμας με καταληκτική ημερομηνία και ώρα παράδοσης όχι αργότερα της Παρασκευής 28/1 στις 20.00 το βράδυ. Όσοι σπουδαστές δεν ανταποκριθούν στην εργασία αυτή εντός της προθεσμίας, θα θεωρηθούν απόντες. Μετά τη λήψη των εργασιών  την Παρασκευή 28/1 και ώρα 20.00 θα αποσταλεί με email στη γραμματεία του ΙΕΚ συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο απουσιών.