ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2023

Για τις ανάγκες διάδοσης των δραστηριοτήτων και των πεπραγμένων αλλά και τη διάχυση των αποτελεσμάτων του σχεδίου κινητικότητας της ΣΑΕΚ Αμαρουσίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας κατά το διάστημα 20 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2024 με κωδικό αριθμό 2023-1-EL01-KA122-VET-000137986 και τίτλο «Σπουδαστές των ειδικοτήτων Βρεφοκομίας και Αισθητικής Τέχνης επιζητούν την πρόκληση μικρής διάρκειας Πρακτικής Άσκησης σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την απόκτηση πρόσθετων χρήσιμων εμπειριών για την επαγγελματική τους πορεία», δημιουργήσαμε δύο πίνακες ανακοινώσεων (έναν ανά ροή/ειδικότητα) με τη χρήση του εργαλείου web 2.0/A.I. Padlet.
Στους πίνακες αυτούς, δόθηκε η δυνατότητα άμεσης ανάρτησης από τους συμμετέχοντες σπουδαστές αλλά και συνοδούς της αυθόρμητης έκφρασης των εμπειριών και των συναισθημάτων τους από τη συμμετοχή τους τόσο στις δραστηριότητες της πρακτικής άσκησης, όσο και από τις εντυπώσεις τους από τα πολιτιστικά δρώμενα του προγράμματος αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους. Οι αναρτήσεις τους περιέχουν κείμενα, φωτογραφίες αλλά και μικρά βίντεο.
Η επώνυμη συμμετοχή τους σε αυτή τη διαδικασία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αντανακλά την επιτυχία της έκβασης του προγράμματος, καθώς σε αυτές αποτυπώνεται με κάθε τρόπο η απόλυτη ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων, σπουδαστών και συνοδών τόσο για το μαθησιακό μέρος του προγράμματος σε επίπεδο λήψης νέων γνώσεων και πρακτικής εφαρμογής, όσο και για τα πολιτιστικά δρώμενα.

Μπορείτε να το επισκεφθείτε στη διεύθυνση https://padlet.com/saekamarousiou/erasmus_2023 και ανάλογα με τη ροή που σας ενδιαφέρει να περιηγηθείτε σε αυτή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη μπάρα κύλισης ή κάνοντας scroll με το ποντίκι του υπολογιστή σας πάνω στις αναρτήσεις. Επισημαίνεται ότι η σειρά εμφάνισης των αναρτήσεων είναι από το τέλος προς την αρχή.

Οι συμμετέχουσες ωφελούμενες του προγράμματος ανά ροή/ειδικότητα ήταν (αλφαβητικά):
Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας (πρώην Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων)
BRAHIMI FILOMENA
ΓΚΙΝΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ
ΚΕΝΑΝΑΚΗ ΔΑΝΑΗ-ΕΙΡΗΝΗ
ΚΙΟΣΕ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΤΣΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΛΕΓΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΞΥΣΤΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Συνοδοί:
1η εβδομάδα Βιρβιδάκης Εμμανουήλ (Διευθυντής ΣΑΕΚ Αμαρουσίου),
2η εβδομάδα Παπαβασιλείου Μαρία (Διοικητικό προσωπικό ΣΑΕΚ Αμαρουσίου)

Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ
ΓΕΡΜΑΝΟΥΔΗ-ΦΡΑΙ ΓΙΑΣΜΙΝ
ΓΙΑΓΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΖΟΥΡΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ
ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΕΝΓΚΕΡΓΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΗΓΑΝΟΥΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΜΑΡΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ-ΜΑΡΙΑ

Συνοδοί:
1η εβδομάδα Παπαδοπούλου Δήμητρα, 2η εβδομάδα Αδραμάνη Δήμητρα (εκπαιδεύτριες της ειδικότητας στη ΣΑΕΚ Αμαρουσίου)