ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ” ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ (Κ.Α.Σ.Π.)

Με χαρά ενημερώνουμε ότι τα χρήματα που εισπράχθηκαν από το Bazaar που διοργανώθηκε από σπουδαστές/τριες των τμημάτων Β1 και Β2 της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, την Τετάρτη 24 Μαΐου, διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου προς το “Χατζηπατέρειο” Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.).
Συγκεκριμένα, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του Κ.Α.Σ.Π. κο Γεώργιο Γκόγκο, με το χρηματικό ποσό αγοράστηκαν από εκπροσώπους εκπαιδευτών και σπουδαστών των παραπάνω τμημάτων αναλώσιμα υλικά που καλύπτουν πάγιες ανάγκες του παιδαγωγικού τμήματος του Κέντρου, καθώς επίσης γραφική ύλη και προϊόντα καθημερινής χρήσης. Τα υλικά αυτά παραδόθηκαν από τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ Αμαρουσίου Εμμανουήλ Βιρβιδάκη, παρουσία της εκπαιδεύτριας Σταματίνας Δήμιζα και της σπουδάστριας Αμαλίας Κούρτακα, σε εκπρόσωπο του Κέντρου, χθες Τρίτη 20 Ιουνίου, στο χώρο του ΙΕΚ.
Για ακόμα μια φορά συγχαίρουμε τόσο τους εκπαιδευτές όσο και τους σπουδαστές/τριες των παραπάνω τμημάτων για την εξαιρετική πρωτοβουλία αλλά και την επιτυχημένη υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής, ιδιαιτέρως όμως για τον ανιδιοτελή και κοινωφελή σκοπό της.