ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ 1η ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το ΔΙΕΚ Αμαρουσίου, με την εθελοντική συμμετοχή σπουδαστών του Β’ και του Δ’ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής, αποδέχθηκε την πρόσκληση και έλαβε μέρος στην 1η γιορτή ψωμιού του Δήμου Σαλαμίνας, η όποια διοργανώθηκε από τη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνας με την στήριξη σημαντικών χορηγών και τη συμμετοχή των μαθητών της Α/θμιας εκπαίδευσης.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στην πλατεία Ηρώων στη Σαλαμίνα, παράλληλα με τη γεμάτη κέφι και χαρά συμμετοχή μικρών μαθητών των Δημοτικών σχολείων της Σαλαμίνας που έπλασαν και έψησαν “αρτοποιήματα” με τη βοήθεια προσκεκλημένων αρτοποιών, οι σπουδαστές του ΙΕΚ μας, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους κ.κ. Λασκαρίδη Σωτήριου και Νάκου Δημήτριου, δημιούργησαν σε διαστάσεις περίπου 2Χ2 μέτρων και βάρους περί τα 80 κιλά, σε τρισδιάστατη αποτύπωση, τούρτα-κέϊκ με το σχήμα και τη βασική μορφολογία της Σαλαμίνας!
Το αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύουν οι εικόνες και τα βίντεο, ήταν εντυπωσιακό και το μεγάλο πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την εξέλιξη της δημιουργίας αυτής τους έδωσε θερμά συγχαρητήρια.
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη και όλοι ευχήθηκαν να αποτελέσει θεσμό για το Δήμο της Σαλαμίνας.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και σπουδαστές, οι οποίοι με τη δημιουργία τους αυτή διαφήμισαν εμπράκτως το έργο που επιτελείται στην επαγγελματική κατάρτιση!